Termisk Systemteknik

Swedish English

900114001fa

FLIR Värmekamera utifrån tillämpning.

Nedan hittar ni våra olika värmekameror uppdelade efter tillämpningar.

Är du osäker på vilken kamera du ska välja? Då kan du få hjälp från vår guide eller använd kontaktformuläret till vänster, vi svara gärna på frågor.

Varför ska jag välja FLIR?

FLIR är världsledande tillverkare av värmekameror och deras produkter gör nytta inom mängder av applikationer runt om i världen. Som pionjär på marknaden för kommersiella värmekameror har FLIR levererat värmekameror till forskning, industri, polismyndigheter och militär i över 50 år. FLIR har marknadens bredaste utbud av värmekameror för såväl nybörjare som för proffs. FLIR har stora delar av sin tillverkning tillsammans med servicecenter i Sverige.   

Varför ska jag välja Termisk Systemteknik?

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet från forsknings- och utvecklingsarbete vid FOI (Totalförsvarets Forskningsinstitut) och inom industrin. Sedan 2010 är vi återförsäljare av FLIRs värmekameror på den svenska marknaden. Vår styrka ligger i att vi har mer än 100 års erfarenhet av IR-teknik och värmekameror. Utöver att tillhandahålla värmekameror på den svenska marknaden så bygger vi också system baserat på värmekameror och erbjuder olika typer tjänster som mätningar och utbildningar.   

   

flir t600 small

Industri / Bygg

   SC8400 3

Forskning & Utveckling

flir gf22

 Gasdetektion

 

a300

Automation

alla

Mätinstrument

 

 

 

Kontakta oss
genom att fylla i formuläret nedan.

Eller kontakta våra säljare
Patrik Svensson
Tel: 0766-14 68 10 

Patrik Stensbo
Tel: 0766-14 31 21

Söker du en specifik medarbetare eller behöver du andra kontaktuppgifter. Gå till vår kontaktsida.